Header AD

Psić svakoga dana obilazi grob vlasnika, spuštene njuške držao počasnu stražu


Cesur je prije nekoliko dana nažalost ostao bez vlasnika Mehmeta Ilhana, a kamere turskih televizijskih stanica su prenijele svijetu koliko je Mehmet psiću značio, do koje mjere bez njega ne može, piše “Dnevnik“…
Cesur, naime, svakodnevno posjećuje grob čovjeka koji je umro u Bursi u 79. godini, a slike sa sprovoda su ujedno posvjedočile da je psić spuštene njuške stajao uz njegov lijes, beskrajno tužan što ga više nema.
Cesura je u međuvremenu zbrinuo Mehmetov sin Ali, koji je novinarima ispričao i to da je psić odbijao hranu posljednjih dana, odnosno za onih dok je njegov otac brojao posljednje trenutke u bolnici.
“Od lijesa se nije micao ni centimetra. Pratio nas je sve do groba i tamo stajao sve dok mi oca nisu spustili u zemlju“, dodao je Ali, čiji je otac Mehmet dugo živio paralizovan, a Cesura uzeo pod svoje još kao štenca prije dvije godine.

Psić svakoga dana obilazi grob vlasnika, spuštene njuške držao počasnu stražu Psić svakoga dana obilazi grob vlasnika, spuštene njuške držao počasnu stražu Reviewed by Javor NagMag on 15:27 Rating: 5

Nema komentara