Nije dao da ga skida: Karleuša momka iz publike nazvala pi**om


Jelena se naljutila kad je momak koji je te večeri slavio 18. rođendan odbio da ga pjevačica skine na bini.
Jelena Karleuša prozivala je na nastupu u Švicarskoj momka koji nije htio da igra s njom na bini.

Na Jutjubu je hit snimak na kojem pjevačica poziva na scenu dečka koji je to veče slavio 18. rođendan kako bi izvela svoju čuvenu tačku u kojoj skida muškarca i bičuje ga. Pošto je mladić to odbio, Karleuša mu je poručila:

- Je l‘ ti rođendan? Hoćeš gore, nećeš? Šta je, pi*ka, a?
Publika se smijala, a JK nije odustala, pa je pozvala drugog muškarca, koji je jedva dočekao da bude u pjevačicinoj blizini. Jeca ga je pohvalila da je hrabar, a zatim upitala:


- Možeš li večeras s tri cice? Da li ćeš ispuniti sve moje želje večeras?

Zatim je počela da pravi šou bičujući dečka i svlačeći ga. Najpre mu je pocijepala majicu i košulju, a onda su joj se pridružile igračice, koje su kružile oko momka, a Jelena je u jednom trenutku uzela kaiš i počela da ga udara po zadnjici. Čak mu je zavirila u gaće i pokazala koliki ponos ima. Kad je završila svoju tačku, zahvalila je momku i poručila mu da je bio super.
Izgleda da se slavljenik, koji je odbio Karleušu, tada pokajao, pa je prokomentirao da je mladić s kojim je Jeca igrala gej, ali ona mu je odbrusila.
- Pa ako nisi pe*er, što nisi izašao na binu?! - upitala ga je pjevačica.
Slavljenik ju je grubo povukao za ruku, a Jelena se brecnula, ustala i nastavila spektakularni nastup kao da se ništa nije desilo.
(Kurir/Express)

Objavi komentar

0 Primjedbe