Prostitutka s Jadrana: Djevojke iz BiH i Srbije su mnogo jeftinije!


Prostitutke, kokain i jahte su ovih dana dobitna kombinacija elitnog društva na hrvatskoj Jadranskoj rivijeri. Djevojka koja sa klijentima ide na jedrenje do Kornata, pored ostalih, je studentkinja ekonomije, stara oko 26 godina, tamne kose, ne pretjerano velikih grudi. Brineta se od svoje dvadesete bavi prostitucijom i kaže da je imala sreće da "ima dobre klijente". 

Mnoge zaglave u paklu droge ili padnu u šake posesivnog makroa, a često upadnu u kriminalni milje. Izdvaja sportiste, za koje upotrebljava najgore riječi. "Sportisti su najgori od svih. Grubi su, bahati, neprijatni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele. 

Upoznala sam nekolicinu za koje mogu reći da naginju gospodi, ako se oni uopšte mogu nazvati tim terminom. Drogiraju se više od ikoga, uvijek imaju kokain sa sobom, barem ovo što sam ja imala prilike da vidim. Gori od njih su samo klinci, pripadnici zlatne mladeži. Sportisti vole djevojke iz Srbije i Crne Gore. Srpkinje su razuzdane i s njima je uvijek dobra zabava. Naše djevojke su dosta uštogljene, pogotovo kad su u pitanju popularne, javnosti poznate Hrvatice. One stalno gledaju da li ih neko snima telefonom i rezervisane su sve do samog čina. Neke su se zeznule jer su uporedo s ovim poslom gradile karijeru modela, pjevačice, glumice, hostese, voditeljke, a to ne ide zajedno. Konkurencija je žestoka, a djevojke iz Srbije i Bosne su znatno jeftinije. 

Ko želi da uštedi, ide u Crnu Goru. Već se zna da u elitnom kvartu Porto Montenegro, u Tivtu, djevojke koje provedu cijeli dan na jahti uzimaju samo 500 evra", kaže brineta. Prosječna zarada za vikend-aranžman inače je oko 3500 do 4000 evra, ali kad je djevojaka više, kao ovaj put, a i radi se o dan i po, dvije hiljade evra je, kaže, prihvatljivo. Cijene su na tržištu manje-više standardizovane, seks s dvojicom je 400 do 500 evra, cijela noć u hotelu s jednim muškarcem iznosi minimalno hiljadu evra, s dvojicom dvije hiljade, a dodatne usluge se dižu 150 evra ili čak znatno više za oralni i analni seks, seksualna pomagala, ili "vanserijske" želje. 

O klijentima kaže da ih ima raznih, a najderžljiviji su direktori velikih preduzeća. "Najdarežljiviji su građevinski preduzetnici i direktori velikih preduzeća. Političari uglavnom nemaju novca, njih s curama časte ovi prvi ili drugi. Političari su i najdosadnija klijentela. Jedan mi je prije nego što se išta dogodilo pričao o nijansama privrednog programa njegove stranke i ostalih. Bože sačuvaj", kaže ova djevojka, a prenosi "Vecernji.ba".

Objavi komentar

0 Primjedbe