Namješteno finale "Parova": Pobjednica će biti Ružica Veljković?


Pobjednica šeste sezone „Parova“ biće Ružica Veljković, saznaje Kurir Stars! Kako nam je ispričao izvor iz produkcije, čelnici Hepija su još davno odlučili da glavnu nagradu osvoji bivša „modelsica“, koja je u šemi s jednim od producenata ovog rijalitija.
Šema sa glavnim


- Javna je tajna da će pobjednica ove sezone „Parova“ biti Ružica Veljković. To znaju svi zaposleni na Hepiju, kao i takmičari, koji ne žele da se bune iz straha  da im neće biti isplaćeni honorari. Veljkovićeva je u šemi s jednim od producenata „Parova“ koji joj je sredio pobjedu, pa se sada samo čeka da se to i zvanično proglasi - kaže naš pouzdani izvor iz televizije Hepi.



Kao potvrdu svoje priče navodi i objavu na sajtu Vikipedije, gde je unaprijed napisano da je Ružica Veljković pobjednica četvrte sezone „Parova“.



- Bilo je planirano da se rijaliti završi sredinom juna, međutim, izbio je skandal kad je na stranici „Parova“ na Vikipediji objavljeno da je Ružica pobjednica. Ipak, to nije poremetilo planove da Veljkovićeva osvoji glavnu nagradu - rekao je naš sagovornik.



Ovo je potvrdila i Vesna Rivas, koja je u naletu bijesa pričala o Ružičinoj namještenoj pobjedi.



Pale su maske

- Mi ostali učesnici smo zanemareni u reklamnom džinglu, a Ružica je se najviše favorizuje. Zbog nje je pomjereno finale jer ona treba da se kr.sne nasred sobe za kraj. Pala je maska produkciji. Ružica je u vezi s montažerom iz produkcije, ona procente određuje jahanjem. Svi naši glasovi biće u finalu prebačeni njoj - ispričala je ogorčena Vesna.

(Kurir/Express)

Objavi komentar

0 Primjedbe