Ljubiteljke mode, obratite pažnju: haljine Katarine Grujić krojene da oduzmu dah (FOTO)



S obzirom na to da može da se pohvali savršeno izvajanim telom, Katarina Grujićspremna je da eksperimentiše i s najsmelijim odevnim varijantama, ali definitivno najbolje izgleda u glamuroznim večernjim toaletama.


Ona pretežno bira haljine koje bi malo ko mogao da ponese kao ona: besprekorno, uz mnogo samopouzdanja i s ukusom.



Kada se našla među zvanicama na venčanju koleginice Andreane ČekićKaća je odabrala usku haljinu tamnozelene boje koja prijanja uz njeno vitko telo, a od kolena se širi, zbog čega je izgledala kao prelepa morska sirena...


Ovakvim odabirom i time kako izgleda u ovoj toaleti, pevačica je pokazala da bi bez problema mogla da "stane na crtu" Dženifer Lopez i Bijonse, svojim slavnim koleginicama koje se neretko na crvenom tepihu pojavljuju u haljinama sa sličnim motivima. Ponovo, reč je o izuzetno smelom izboru koji zahteva sate i sate vežbanja kako bi se linija dovela do savršenstva, s obzirom na to ovakva toaleta otkriva ruke, noge i dekolte, a pored toga ističe i struk.


Iako pevačica za svečane prilike pretežno bira duge haljine, ona ume da zablista i u kraćim toaletama poput ove. Njen akcenat je na dekolteu i efektnim kratkim rukavima, ali je ponovo reč o izboru za koji je potrebno da budete u formi - zategnute noge i fino izvajane ruke su glavni preduslov da zasijate u ovakvoj haljini.

Izvor : story.rs



Objavi komentar

0 Primjedbe