UBICA SE IZVUKAO?! Zašta bi ubistvo zvijezde Granda lako moglo da ostane NERIJEŠEN SLUČAJ


Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović ni poslije 27 dana nije riješeno, zbog čega postoji realna opasnost da će obimna istraga uskoro dobiti etiketu neriješenog slučaja. 


Saslušanja, poligrafi, forenzičari, pretresi, DNK analize, neprekidna pretraga mjesta zločina do danas nisu pokazali konkretne rezultate u rešavanju misterioznog ubistva pjevačice i zvijezde "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović.

 Slučaj koji će sigurno ući u anale kriminalistike kao najveća mora beogradske policije prijeti da se ohladi i uđe u arhivu kao trajno otvoren i nerešen slučaj.  Ako se uzme u obzir činjenica da su za istragu svakog zločina najbitniji prvih 48 sati, a da ni poslije gotovo mjesec dana policija nije uspjela da identifikuje i uhapsi ubicu, realna opasnost od toga da će ovaj zločin proći nekažnjeno sve je realnija.



  Kako "Blic" saznaje iz izvora bliskih istrazi, status osumnjičenog i dalje je zasnovan samo na indicijama, dok konkretnih fizičkih dokaza i dalje nema. Očigledno da je ubica vrlo dobro znao šta radi i kako da pomuti konce istražnim organima i zločin učini savršenim.  To, međutim, ne bi bio prvi nerešen slučaj ubistva. 

Ovaj je, međutim, poseban po tome što je žrtva javna ličnost, te je pritisak javnosti bio neuporedivo veći po policiju da slučaj što prije reši. Istraga se gotovo odmah pretvorila u "rijaliti-šou", koji će, poput nekih televizijskih, očigledno trajati unedogled.  Ubistvo Obradovića i dalje misterija Tročlana porodica Zoran, Dragica i Željko Obradović, kao i djevojka Maja Gostić ubijeni su hicima iz „škorpiona” sa prigušivačem u svojoj kući u Spasenovićevoj ulici u Žarkovu krajem oktobra 2007.


 Ubistvo do danas nije rasvetljeno, iako je policija sumnjala da je zločin povezan sa pokušajem iznude jer je stariji Obradović bio građevinski preduzimač, tri osobe optužene za to djelo na kraju su oslobođene krivice zbog nedostatka dokaza.  Slučaj porodice Salma  Početak 2005. godine ostao je upamćen po monstruoznom zločinu u Horgošu i ubistvu šestočlane porodice Salma. Do danas nije otkriveno ko stoji iza ubistva tri generacije jedne porodice, iako su istragu vodile paralelno srpska i mađarska policija.Istraga ubistva pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović odmah se pretvorila u „rijaliti”, koji će, poput nekih televizijskih, očigledno trajati unedogled. Ostaje samo da čekamo.


 Izvor : Blic

Objavi komentar

0 Primjedbe