Postanite kraljica seksa: Ovih 5 stvari priželjkuje svaki muškarac

Ljubavni terapeut Džoana Limen je sastavila listu najpoželjnijih stvari koje muškarci stvarno žele da rade u krevetu. Pogledajte u nastavku šta se sve nalazi na spisku najpoželjnijih stvari… 

Foto: Guliver/Thinkstock
1. Više oralnog seksa
To nije iznenađenje, ali iznenađenje je da oni ne žele samo oralni seks. Momci to smatraju savršenom predigrom, što može da bude vrlo dobar način kako da začinite vaš ljubavni život. Naravno, ako se vi s time slažete.
2. Striptiz
Nije bitno što nemate telo striptizete jer je bitna namera. Zaplesati svom muškarcu u krilu je za njega doživljaj, jer je ples namenjen samo njemu. Muškarci su vizuelna bića, a ako mu zanjišete kukovima ispred očiju, možete u trenutku da ga uzbudite.
3. Preuzimanje inicijative
Ponekad se vaš muškarac iscrpljen vraća kući. Dosta mu je donošenja odluka, pa će nekad da mu odgovara da ga zgrabite za kravatu i odvučete u spavaću sobu.
4. Poželjnost
Muški ego je krhak i odbijanje doživljava vrlo lično. Ponekad želi da inicira seks, ali se boji da niste na istoj talasnoj dužini. Ali, tu je i dublji razlog, a to je da on želi da vam bude privlačan i da oseća da ga želite. Tada traži intimnost, a ne samo seks.
5. Zaustavljanje igre
Recite šta mislite, a uradite ono što kažete i unutar i van spavaće sobe. Jer jedino će tako da zna kako se osećate. Muškarcu morate da date do znanja da radi za vas. On to može da podnese. Osim toga, to je jedini način izgradnje poverenja za neku dugotrajniju vezu.
Izvor : lepotaizdravlje




Objavi komentar

0 Primjedbe