NAPUŠTENO GROBLJE JE PROGLAŠENO ZA NAJSTRAŠNIJE NA SVIJETU: Lokalna legenda koja ledi krv u žilama!

Kada je riječ o ukletim mjestima, možete da se kladite da je groblje na vrhu liste. Pa onda ukoliko je to slučaj, koje je najjezivije od svih?


Predložićemo Bačelor Gruv groblje. Locirano je izvan Čikaga, ovo nije obično groblje. Ovo je napušteno groblje, a ako vjerujete lokalnim legendama, ono je i ukleto, piše “Kurir“.

Priča o Bačelor Gruvu počinje 1833. godine kada je zvanično otvoreno na periferiji onoga što će kasnije postati Čikago.

Osnovano je kao dio Bremen grada koji su osnovali Englezi koji su se selili iz Nove Engleske tokom potrage za slobodnom zemljom.

Od tada, groblje je praktično zaboravljeno od strane zajednice. Na sreću za ovo napušteno groblje, nekoliko duhova mu još uvijek prave društvo.

Prema istražiteljima, groblje je centar paranormalnih aktivnosti u ovoj oblasti. Čudna priviđenja svijetlosti su bila prijavljena, a nekoliko ljudi se kune da su vidjeli tijela duhova kako se šetaju među nadgrobnim pločama kada su bili tamo.
Još jeziviji su prizori farmera duhova koji se pojavljuju i oru zemlju. 1984. godine, nekoliko svjedoka je prijavilo da je vidjelo nekoliko figura obučenih kao monasi.
Zbog svih tih paranormalnih aktivnosti, ovo groblje je jedno od najukletijih mjesta u Čikagu i stalno se prikazuje u emisijama o duhovima.




Objavi komentar

0 Primjedbe