Majka pronašla ostavljenog sina nakon 30 godina, sada su u vezi i planiraju djecu

Kim West (51) dala je svog sina na usvajanje prije 30 godina. Kada je Bena konačno pronašla desilo se nešto što niko nije očekivao - zaljubili su se jedno u drugo.


Kim je u vezi s Benom (32) već dvije godine i oboje vjeruju kako su "suđeni jedno drugom". Ističu kako je njihov seksualni život nevjerovatan i da planiraju vjenčanje, ali i djecu. Naglašavaju kako njihova veza nije incest. Za svoj odnos krive "Genetski seksualnu privlačnost" (GSA), termin koji koriste srodnici koji osjećaju seksualnu privlačnost jedno prema drugom nakon što se sretnu kao odrasli. 

Par se spojio nakon što je Ben koji je tada živio u SAD-u poslao majci u Engleskoj pismo 2013. godine. Tada je Ben već bio dvije godine u braku s Victoriom koju je ostavio zbog majke. Najprije su se čuli telefonom, a potom su se našli. Kim ističe kako su oboje osjetili kao da se poznaju godinama. Shvatila je da osjeća seksualnu privlačnost prema njemu kada je počela imati seksualne snove o njemu.

Zbunjena, počela istraživati na internetu i naišla je na tekst o GSA. Tada joj je "teret pao s leđa". Našli su se u hotelu i nakon velikih količina alkohola dogodio se prvi poljubac. Ben joj je rekao kako je prestao gajiti osjećaje prema svojoj supruzi mnogo prije nego su imali seksualni odnos. Tri dana nakon provedene noći u hotelu Ben je rekao Victoriji da je ostavlja zbog mame i par je otišao u Michigan kako bi s drugim GSA parom započeo novi život. Victoria je bila zgrožena.

"Ovo nije incest, to je GSA. Suđeno nam je da budemo zajedno. Znam da će ljudi reći da smo odvratni i da smo trebali kontrolisati svoja osjećanja, ali kada vas pogodi ljubav s takvom konzumacijom, spremni ste odreći se svega za nju i boriti se. To se dogodi jednom u životu i Ben i ja se ne želimo odreći toga", rekla je Kim.

Izvor : Klix


Objavi komentar

0 Primjedbe