Ovo je najbolji telefon na svijetu!


Nakon testiranja posljednjih Samsungovih telefona, iz Consumer Reportsa zaključili su kako je Galaxy S7 najbolji telefon kojeg su ikada testirali Consumer Reports neprofitna je organizacija koja izdaje istoimeni časopis u kojem objavljuju recenzije proizvoda i vodiče za kupovinu pokušavajući pomoći ljudima da kupe najbolje i najkvalitetnije proizvode. 
Kako bi bili potpuno neovisni od kompanija čije proizvode recenziraju, odnosno potpuno objektivni prilikom testiranja, u Consumer Reportsu ne objavljuju se oglasi te oni sami plaćaju za sve proizvode koji testiraju. Nakon testiranja posljednja dva Samsungova Galaxy telefona, u CR-u zaključili su kako Galaxy S7 nije samo Samsungov najbolji telefon do sada, već najbolji telefon općenito, dok se na drugom mjestu njihove liste najboljih telefona smjestio Galaxy S7 Edge.
 U Consumer Reportsu kao najveće prednosti Samsungovih Galaxy S7 modela ističu kameru s kojom se mogu snimati fantastične fotografije, odličnu bateriju koja je puno jača u odnosu na prethodni model, brzi procesor te ekran visoke rezolucije.
 Također, napominju kako je Samsung napravio grešku s prethodnim modelom u kojem su izbacili utor za memorijske kartice te nije bio vodootporan, a sada su tu grešku ispravili te je dodatna memorija naročito bitna s obzirom da se s kamerom mogu snimati Ultra HD videozapisi za čiju je pohranu potrebno puno prostora. 
Hvale i odlične zvučnike na ovim telefonim i ističu kako je baterija novih Galaxyja puno bolja u odnosu na najvećeg konkurenta na tržištu pametnih telefona – Appleov iPhone 6S. Ova recenzija Consumer Reportsa pokazuje da je, usprkos dodavanju nekih novih i zanimljivih opcija na telefonima (Samsungov zakrivljen ekran, modularnost LG-jevog LG G5, Appleov 3D Touch itd.), korisnicima ipak najbitnije da mobilne kompanije kvalitetno naprave one osnovne stvari koje se najviše koriste poput kamere s kojom će moći snimati odlične fotografije, izdržljive baterije itd. Što vi mislite, je li Galaxy S7 najbolji pametni telefon na tržištu ili mislite da ta titula pripada iPhoneu, novom LG-u ili nekom drugom telefonu? 



Izvor : Cafe.ba

Objavi komentar

0 Primjedbe